Tehotunnit

TEHOKKAAT ja KOKONAISVALTAISET FYSIIKKAA KOETTELEVAT TUNNIT

BodyCombat™ on laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa voit toteuttaa unelmasi kamppailulajien hallitsemisesta – ja kakkien lisäksi se on hauskaa! Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin säestyksellä ja eri kamppailulajien (kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain) tehokkaita tekniikoita hyödyntäen.

BodyPump™ on musiikin tahtiin suunniteltu lihaskestävyys treeni, jossa haastat sekä itsesi että voimatasosi. Tunnin aikana treenataan läpi kaikki kehon isot lihasryhmät levytankoa, irtokiekkoja sekä oman kehonpainoa apuna käyttäen. Tunti on yksinkertainen mutta tehokas, ja treenin tulokset näkyvät ja tuntuvat nopeasti.

BODYATTACK™ on sporttinen ja atleettinen treeni tunti, joka vahvistaa kehoa ja parantaa kestävyyttä. Jos haluat haastaa kuntoasi, niin tässä on tunti sinulle! Kulutat tunnilla ison määrän kaloreita samalla kun vahvistat keuhkojasi, sydäntäsi ja lihaksiasi. Aloitteleville treenaajille löytyy tunnilta aluksi kevyempiä vaihtoehtoja.

CORE™ on personal trainereiden kehittämä 30-45 minuutin mittainen keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsaliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineinä käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Les Mills CORE -tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Crosstraining on kiertoharjoittelua, jossa tehdään erilaisia liikkeitä intervalliharjoittelun tyyliin. Kullakin pisteellä treenataan intensiivisesti ja pisteiden välillä on lyhyt lepo ennen siirtymistä seuraavaan harjoitteeseen. Ohjaaja antaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja ja innostaa sinua harjoittelemaan oman kuntosi äärirajoilla suorituskykyäsi kehittäen.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Meillä on aina ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Tervetuloa!