TANSSITUNNIT

Zumba kankaanpää

Lavis-lavatanssijumppa® on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tällä tunnilla saa huoletta olla kaksi vasenta jalkaa. Tärkeintä on liikunnan riemu.

Ilo tanssia! Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa! Tältä tunnilta löydät varmasti kuumia rytmejä, hymyileviä kasvoja, hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Huomaamatta syke nousee ja hiki alkaa virtaamaan.

Tanssimix on hauska, helppo ja hikinen liikunnallinen tanssitunti.Tunti etenee musiikkikappale kerrallaan tyylistä ja tunnelmasta toiseen. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvitse.

Sh’bam™– tunnilla kaikki osaavat tanssia. Tunti koostuu 12 kappaleesta ja jokaiseen kappaleeseen on luotu oma koreografia ja tunnelma. Liikkeitäsi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, yökerhojen tanssi- musiikki, klassikkokappaleiden remix-versiot ja modernit latinorytmit. SH’BAM-tunti polttaa kaloreita, parantaa koordinaatiokykyä ja kehittää tanssillista liikeilmaisua. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja heittäytyä musiikin ja liikkeen vietäväksi!

Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Meillä on aina ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Tervetuloa!