Sisäpyöräily

Spinni

Energinen musiikki, innostava ohjaaja ja motivoituneet osallistujat ovat onnistuneen sisäpyöräilytunnin tärkeimmät tekijät.

Sisäpyöräilyä, jonka avulla kehität aerobista kuntoasi, kuormittaen sydän- ja verenkiertoelimistöä. Tällä ryhmäliikuntatunnilla säädät pyörän vastusta itse ohjaajan opastuksella, joten tunnin intensiteetti on helppo säätää itselle sopivaksi. Pyörän päällä tehtävä harjoittelu on myös nivelystävällisempää verrattuna moniin lattiatunteihin. Tuntien rakenne koostuu lämmittelystä, ”ylämäkeen” tehtävistä sykkeen kohotuksista, sekä tasaisemmalla sykkeellä tehtävistä tasamaaosuuksista. Sisäpyöräilytunneillamme on hikitakuu – tunnet taatusti hien virtaavan ja motivoiva musiikki sekä ohjaaja saa sinut varmasti ylittämään itsesi.

Palatsin ryhmäliikunta- aikataulusta löytyy 45-55 min tunteja.

Lesmills RPM™ on yksinkertainen ja tehokas sisäpyörällä tehtävä kestävyystreeni, joka huokuu energiaa. Tunnilla poljetaan haastavia mäkiosuuksia, nopeita tasamaaosuuksia ja sykettä nostattavia intervalleja. Säädät itse pyörän vastusta, joten voit säädellä tunnin tehokkuutta omien treenitavoitteitesi mukaiseksi.

Spi+Core yhdistelmä -tunti sisältää sisäpyöräily osuuksia ja keskivartaloa vahvistavia lihaskunto-osuuksia. Tuntien kesto 45-55 minuuttia.

Spi+Body tunti on samalla tavalla suunniteltu kuin core, mutta lihaskunto-osuuksissa vahvistetaan monipuolisesti kehon lihaksia.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Meillä on aina ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Tervetuloa!