Kehon ja mielen tasapainoa

Pilates ja jooga Kankaanpää

Keho&Mieli on rentoutus-ja läsnäolotunti joka vapauttaa jännityksiä ja lievittää stressiä. Tunti sopii sinulle, joka kaipaat arkeesi hidastamisen ja rauhoittumisen hetkeä. Tunti pidetään hot -salissa.

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. PilatesHealth-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. Tunnille tuleva asiakas voi luottaa olevansa ammattitaitoisen ohjaajan opastuksessa, jolla on takanaan laaja PilatesHealth-ohjaajakoulutus, ja joka osaa ohjata pilatesliikkeet oikeappisesti ja turvallisesti. PilatesHealth-tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta.

PilatesHealth-harjoittelun pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Syvävenyttely tunnilla tehdään erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä, jotka ovat kestoltaan 1,5 – 5 min. Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Aluksi on lyhyt ja kevyt lämmittely, jonka jälkeen siirrytään pitkäkestoisiin venyttelyharjoituksiin. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat syvävenyttelytunnin keskeisiä elementtejä. Syvävenyttelytunti sopii kaikille. Tunnilla tehdään myös liikkeen kautta venytystä joka sopii hyvin, jos tunnet kaipaavasi lempeämpää venytystä. Tunnilla huolletaan erityisesti selkää ja jalkojen lihaksia. Tunnille kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.

Venyttely -tunti jossa tehdään perusvenyttelyt. Käytetään myös välineitä, kuten foamrolleria ja faskiapalloja.

Jooga on ikivanha harjoitusmenetelmä, jonka suuntauksia on monia. Kaikessa joogassa keskeistä on hengitys sekä mielen ja kehon yhteistyö. Joogan avulla voi tutustua omaan kehoon ja mieleensä ja sen myötä kehittää niitä. Tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Joogamuotoja on erilaisia ja ne voivat erota toisistaan suuresti. Hathajooga on joogan klassinen muoto ja monen nykyaikaisen joogalajin perusta. Hot-joogatuntimme on rauhallista hathajoogaa. Joogatunti on asanaharjoitus, jossa etenemme lempeästi omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen asanasta (asento), ja välillä dynaamisemmin asanasarjasta toiseen. Hathajoogatunnilla rauhoitumme kehoomme,huomioimme omaa hengitystämme tehden kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunti antaa kehollesi lisää liikkuvuutta, voimaa ja rentoutta. Harjoittelun myötä opit myös kuuntelemaan omaa kehoasi paremmin. Tämä tunti sopii kaikille – aina löytyy vaihtoehtoisia asentoja. Tunnilla käytetään apuvälineinä vaihdellen vilttejä, blokkeja ja vöitä.

BodyBalance™ on joogan inspiroima, musiikin rytmiin suunniteltu treeni, jossa yhdistyvät Tai Chi ja Pilates. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen treenin sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa. Salli kehosi ja mielesi saavuttaa tasapaino.

HealthPilates, Balance, Jooga, venyttely sekä rentoutus -tunteja myös HOT -tunteina.

Ilmajooga yhdistää perinteisen ilmajoogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen kuntoharjoittelun koko keholle. Ilmajooga kehittää ketteryyttä, liikkuvuutta ja voimaa. Ilmajoogassa käytetään apuvälineenä hammockia. Valmistaudu tunnille pukemalla pitkät legginssit/housut sekä paidan, joka peittää kainalot.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Meillä on aina ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Tervetuloa!