Helpot perustunnit

Monipuoliset ryhmäliikunnan tunnit

RVP – Pyöreyttä pakaroihin, kiinteyttä vatsaan ja reisiin Tämä treeni on tehopaketti keskittyen alavartalon muokkaukseen vatsatreeniä unohtamatta.

Muokkaus sopii sekä aloittelevalle että edistyneelle jumppaajalle. Tavoitteena on käydä läpi terveyskunnon kannalta tärkeät osa-alueet. Tunnin alussa on noin 15 – 30 minuutin aerobinen osuus sisältäen askelsarjoja. Tämän jälkeen jatketaan liikehallintaa ja lihaskuntoa kehittävillä liikkeillä. Lopputunnin lihaskunto-osuudessa keskitytään ainakin reisi-, käsi-, vatsa-, selkä ja pakaralihaksien vahvistamiseen joko kehon omaa painoa tai välineitä apuna käyttäen. Tunti päättyy lyhyeen rentoutumiseen ja päälihasryhmien venytyksiin.

Body + Step -tunnilla treenaat monipuolisesti koko kehoa. Tunnilla tehdään helppoja sykettä kohottavia askelsarjoja steppilaudalla ja välillä treenataan lihaskuntoa välineillä ja ilman. Tunti on helppo perustunti joka sopii kaikille.

Mimmitrimmi -kestävyyttä, voimaa ja sykettä. Monipuolinen, helppo ja tehokas tunti. Joka on jaettu kolmeen eri osaan. Tunti aloitetaan helpoilla askelluksilla laudalle, sen jälkeen tehdään voimaa patteritreeninä ja lopuksi jokainen haastaa itsensä lyhyellä sykettä nostattavalla osuudella.Tunti ei sisällä vaikeita askelluksia ja hypyille löytyy aina hypyttömät vaihtoehdot.

Bodyfit– on lihaskuntotunti, missä on vaihtuvat teemat. Tunnilla käytetään välineitä, mutta treenataan myös oman kehon painolla. Tämä tunti on aina ohjaajansa näköinen.

Kahvakuulaharjoittelu on voimailua yksinkertaista painoa nostelemalla, monien lihasryhmien yhteistä suorittamista kuulan liikuttamisen aikaan saamiseksi. Kahvakuulatreeni kehittää lihaskunnon lisäksi kehon hallintaa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Kahvakuulia on saatavissa eripainoisia.

Core tunnilla keskitytään vatsa-, selkä- ja pakaralihasten vahvistamiseen monipuolisten lihaskuntoliikkeiden avulla. Keskivartalotreenissä aktivoidaan myös syvien lihasten toimintaa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneillekin treenaajille.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Meillä on aina ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Tervetuloa!