Tehotunnit

 

Vauhdikkailla tunneilla syke nousee korkealle ja fysiikkaa koetellaan kokonaisvaltaisesti. Merkitty lukkariin keltaisella pohjavärillä.

 

LesMills CXWorx Käännä kerrankin katse omaan napaasi! CXWorx on Les Millsin uusi, personal trainereiden kehittämä 30 minuutin mittainen keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. CXWorx™-tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa  ymmärtämään keskivartalon lihasten merkityksen terveyden kannalta. Tunti, joka jokaisen tulisi sisällyttää omaan viikko-ohjelmaansa!

 

LesMills BODYPUMP –tunnilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti lihaskestävyyttä levytangoilla. Painoja vaihdellaan voimien ja liikkeen mukaan.

 

LesMills BODYCOMBAT –tunti toteutetaan varjonyrkkeilynä eri taistelulajeja yhdistellen. Potkut ja iskut takaavat tunnin tehokkuuden.

 

TehoT-tunnilla teemat vaihtelevat crosstrainingista HIITiin ja aina porrastreeniin saakka. Tunnilla pääset testaamaan omia rajojasi. Sopii hyvin myös miehille. Kesällä tunti siirtyy ulos, jolloin mukaan saadaan mm. renkaat ja lekat.

 

BodyAttack on korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttäkin. Tämä erittäin intensiivinen treeni yhdistää atleettiset ja aerobiset liikkeet voima- ja kestävyysharjoituksiin. BodyAttack sopii niin satunnaiselle kuntoilijalle, kuin ammattilaisellekin.

Tanssilliset tunnit

 

Vauhdikkaita, helppoja ja hauskoja tunteja, jotka eivät vaadi aiempaa tanssikokemusta. Sopivat kaikille liikkujille. Merkitty lukkariin pinkillä pohjavärillä.

 

Zumba® on helppoa, tehokasta ja hauskaa fitnesstanssia, jossa jokainen etenee omalla tyylillään ja oman kuntonsa mukaan. Suosittu ja uudistumiskykyinen laji viehättää siihen koukuttuneita vuodesta toiseen. Tanssityylit vaihtelevat tunnin aikana salsasta aina hiphoppiin saakka. Tällä tunnilla ei musiikkia ja huumoria säästellä!

 

LAVIS-lavatanssijumppa® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että joku talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha chata ja sambaa. Opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

 

Latino-tunnilla harjoitellaan eri tanssien tekniikoita sekä kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Helppoja ja hauskoja koreografioita lattarimusiikin tahtiin!

 

LesMills SH´BAM-tunti on silkkaa tanssin ilotulitusta! Kyseessä on hauskaakin hauskempi tanssituokio, joka perustuu helppoihin tanssillisiin koreografioihin ja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunti sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja aiemmasta tanssillisesta taustasta riippumatta.

Keho ja mieli

 

Tunneilla parannetaan ryhtiä, tasapainoa, syviä lihaksia ja kehon liikkuvuutta. Henkinen hyvinvointi lisääntyy ja stressi lievittyy. Merkitty lukkariin sinisellä pohjavärillä.

 

LesMills BODYBALANCE™ -tunnit pohjautuvat joogaan ja treenaavat tehokkaasti keskivartaloa. Tunti aloitetaan lämmittelyllä, josta siirrytään joogasta tuttuihin ja muunneltuihin asanoihin. Tunnilla harjoitetaan myös lihaskuntoa ja tehdään liikkuvuutta parantavia venytyksiä. Tunti päättyy muutaman minuutin rentoutukseen. HUOM! Tunnilla ei tarvita kenkiä.

 

Pilates–tunnilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan syviä lihaksia ja liikkuvuutta. Laji on erittäin hyväksi selälle! Rauhallinen tunti sopii myös stressin lievitykseen.

 

Venyttely-tunnilla venytellään koko kropan lihakset helpoin liikkein. Sopii ja tekee hyvää kaikille!

Spinni eli sisäpyöräily

 

Spinni on helppoa ja tehokasta, sopii kaikille! Sisäpyöräily on loistava tapa saada kehoa kuntoon, polttaa rasvaa ja muokata reidet ja pakarat uuteen uskoon. Spinnitunti koostuu peruskestävyys- ja vauhtikestävyysosuuksista. Tunneilla tehdään intervalliharjoitteita (hitaammat ja nopeammat osuudet vaihtelevat).

 

Ota spinnitunnille mukaasi normaali sisäliikuntavarustus, hikipyyhe ja liikuntakengät. Salillamme käytössä ovat  korkealaatuiset ja miellyttävät Body Bike Classic Supreme -pyörät, jotka takaavat mukavan ajon sinun kuntosi mukaan.

 

LesMills RPM™-tunneilla ajetaan ohjaajan johdolla erilaisissa simuloiduissa maastoissa, joita ulkona pyöräillessäkin tulisi vastaan. On mäkistä maastoa, tasamaata, rankkoja nousuja ja etäisyys- ja aika-ajoja. Tule mukaan löytämään sisäinen urheilijasi, hikoile ja polta kaloreita endorfiinin virratessa kehossa!

 

Spin+core ja Spin+body -tunneilla keskitytään jalkoihin ja keskivartalon lihaksiin. Tunnilla vuorottelevat pyöräily- ja lihaskunto-osuudet.

 

CLUB VIRTUAL® –sisäpyöräilytunnit


Virtuaaliset sisäpyöräilytunnit sopivat täydellisesti kaikentasoisille kuntoilijoille.

Nykytekniikan avulla pääset nyt pyöräilemään huikeisiin maisemiin Ranskan Alpeille, Espanjan maaseudulle tai Teneriffalle maantiepyörän selässä. Palatsilla maisema heijastetaan videotykin avulla spinnisalin seinälle ja fiilis on kuin olisit itse vuorilla.


Voit valita spinnitunnin joko SUOMENKIELISEN tai englanninkielisen virtuaaliohjaajan kanssa klo 05-24 välillä, oman aikataulusi mukaan (aina kun sali on vapaa). Järjestämme myös tunteja sekä virtuaaliohjaajalla että live-ohjaajalla, katso ajat tuntiohjelmastamme.

 

Tule rohkeasti kokeilemaan! Tunnilla pärjää hyvin omaa kuntoaan kuunnellen. Ohjaajamme auttavat alkuun virtuaalin saloihin perehdyttäessä.

 

VirtualSpin + live-ohjaus: Sisäpyöräilytunti, jossa maisemat vaihtuvat vuoroin eri maissa ja maisemissa suurella elokuvanäytöllä live- ohjaajan opastamana. Tämä tunti sopii kaikille – Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja kokea!

Helpot ja tehokkaat

 

Nopeasti opittavat liikkeet ja mutkattomat, mutta tehokkaat perusjumpat panevat kehon koetukselle. Merkitty lukkariin vihreällä pohjavärillä.

 

Kahvakuula–tunti on koko kehoa kuormittava harjoitus, joka sisältää erilaisia nostoja, heilautuksia ja yhdistelmäliikkeitä. Treeni nostaa tehokkaasti hien pintaan, kuormittaen samanaikaisesti useita kehon eri lihasryhmiä.

 

Muokkaus on mutkatonta perusjumppaa. Tunnin alussa lämmitellään helpoin askelsarjoin. Tämän jälkeen vahvistetaan koko kehon lihaksia joko apuvälinein tai oman kehon painolla.

 

Core+venyttely Helppo perusjumppatunti, aluksi lämmitellään helpoin askelsarjoin. Lihaskunto-osiossa keskitytään keskivartalon lihaksiin eli vatsaan, kylkiin ja selkään. Tunnin lopussa normaalia pidemmät venyttelyt.

 

RVP = ReisiVatsaPakara–tunnilla keskitytään reisiin, vatsalihaksiin ja pakaroihin helpon perusjumpan keinoin. Tunnin alussa lämmitellään askelsarjoin, jonka jälkeen vahvistetaan lihaksia erityisesti reisien, vatsan ja pakaroiden alueelta.

 

Step+body -tunti on helppoa askellusta steppilaudalla, lihaskuntoliikkeiden kanssa vuorotellen.

 

KuntosaliKierto -tunnilla treenataan ohjaajan opastamana eri kuntosalilaitteilla. Tunti aloitetaan lämmittelyllä ja treenin jälkeen venytellään.

 

TeemaT, vaihtuva teema Teematunnin sisältö vaihtelee laidasta laitaan teidän toiveidenne mukaan. Tunnin sisältö ilmoitetaan aina erikseen.

HOT®-tunnit

 

Palatsin HOT®-tuntien erikoisuus piilee salissa, jonka lämpötila on 35–38 astetta. Kehoa hellivä lämpötila tekee harjoittelusta miellyttävää ja turvallista, sillä lihakset ja nivelet ovat elastisempia ja asentojen työstäminen pidemmälle ja syvemmälle onnistuu lyhyemmässä ajassa. Tunnin kestävän harjoituksen aikana suositellaan juotavaksi 1 L raikasta vettä. Ison vesipullon lisäksi tunneille tulee ottaa mukaan suuri pyyhe jumppamaton päälle, sekä pienempi hikipyyhe.

 

HOT®-tuntitarjontaamme sisältyvät HOT® Pilates, HOT® Balance sekä HOT® venyttely. Tuntien sisältö on pääosin sama kuin niiden tavallisilla vastineilla, hieman enemmän liikkuvuutta painottaen.

Kuntokeskus Palatsi • Linnankatu 2 • 38700 Kankaanpää

Puhelin 044 986 4378 • sähköposti info.palatsi(at)gmail.com