MONIPUOLINEN KUNTOSALI täysin uudistetuissa Tiikerin tiloissa

 

Avaran valoisa ja hyvin ilmastoitu kuntosali on varustettu kaikkia kohderyhmiä palvelevaksi. Laitteet ovat nykyaikaiset, helposti säädettävät ja sopivat niin naisten kuin miestenkin käyttöön. Laitteet on valittu monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun vapaita painoja unohtamatta. Laitekokonaisuuden merkkejä ovat Technogym ja Oma sali. Aerobisten laitteiden joukkoon kuuluu juoksumatto, crosstrainer, soutuergometri, kunto- ja spinningpyörä, joilla voi tehdä alkulämmittelyn tai kokonaisia aerobisia harjoituksia.

 

Avainkortilla pääset kuntoilemaan oman aikataulusi mukaan aamuvarhaisesta iltaan saakka ma-su klo 05-24. Meiltä saat myös lisäpalveluna tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman, jota voimme yhdessä päivittää aina tarpeen mukaan. Ryhmäliikuntavalikoimastamme löytyy ohjattuja kuntosalin kiertoharjoittelutunteja, jolloin käydään koko kropan lihakset läpi ja samalla opitaan kaikkien laitteiden käyttö.

 

Kuntosaliltamme löytyvät mm. seuraavat laitteet: Juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä, soutuergometri, spinningpyörä, Smith-laite, jalkaprässi x 2 (painopakka + levypaino), jalanojennuslaite, jalankoukistuslaite, jalan lähennys- ja loitonnuslaite, pakarapotkulaite, kyykkyteline, power rack, rintapenkki x 2, 4 taljan asema, ristikkäistalja + leuanveto, käsipainot 1-30 kg, säädettävä penkki x 2, tasapenkki, Scott-penkki, peck deck, olkapäälaite, puolapuut, selkäpenkki, vatsapenkki ja monipuolisesti varusteltu välineparkki.

UUDET TECHNOGYM-LAITTEET SAAPUVAT TIISTAINA 15.11. TERVETULOA TESTAAMAAN!!!

Element+ Abductor

Element+ Abductor – tehokasta harjoittelua sisäreisille. Auttaa estämään ja hoitamaan nivelkipuja lantion seudulla ja edistää jalkojen liikkuvuutta.

Element+ Abductor aktivoituvat lihakset: fascia lata ja glutes. Painopakan maksimikuorma 80 kg. Smart pinin avulla painon lisäys 2,5 kg välein.

Element+ Adductor

Element+ Adductor – tehokas harjoitus ulkoreisille. Auttaa estämään ja hoitamaan nivelkipuja lantion seudulla ja edistää jalkojen liikkuvuutta.

Painopakan maksimikuorma 80 kg. Smart pinin avulla painon lisäys 2,5 kg välein.

Selection Pro Rotary Torso

Selection Pro Rotary Torso aktivoi tehokkaasti syvät ja ulommat vinot vatsalihakset yhdessä alaselän lihasten kanssa.

Painopakan maksimikuorma 95 kg.

Element Shoulder Press Powered

Element+ Shoulder Press – aktivoi hartialihaksia

ja vakauttaa olkaniveltä ja ylävartalon lihasten epätasapainoa.

Element+ Shoulder Press – aktivoituvat lihakset; deltoid sekä ojentajat.

Painopakan maksimikuorma 100 kg.

Element Chest Press Powered

Element+ Chest Press – tehokas harjoitus rintalihaksille sekä olkapäille että käsivarsille. Chest Press – aktivoi seuraavat lihakset: deltoids, pectoralis ja ojentajat.

Painopakan maksimikuorma 120 kg.

Kuntokeskus Palatsi • Linnankatu 2 • 38700 Kankaanpää

Puhelin 044 986 4378 • sähköposti info.palatsi(at)gmail.com