USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ VUOSISOPIMUKSISTA

 

Kysymys 1: Jos kortin haluaa vuoden kuluttua sulkea, täytyykö sopimus muistaa itse peruuttaa?

 

Vastaus 1: Ei tarvitse, sillä vuosisopimukset ovat määräaikaisia (12 kk) ja ne päättyvät automaattisesti. Itse asiassa sinun täytyy muistaa uusia sopimuksesi, jolloin pystyt myös hyödyntämään kaikki vuosisopimuksiin liittyvät kaupanpäälliset. Tällä hetkellä näitä kaupanpäällisiä ovat yksi maksuvapaa kuukausi, jolloin voit normaalisti treenata, sekä PT Startti-paketti (arvo 160 €) joka sisältää 4 tapaamista.

Kysymys 2: Entä jos muutan pois paikkakunnalta?

 

Vastaus 2: Jos muutat paikkakunnalta, joudut työttömäksi tai sairastut niin, että et pysty enää käyttämään palveluitamme, vuosikortin voi perua ilman mitään lisäkustannuksia siitä hetkestä lähtien, kun joku edellä mainituista syistä astuu voimaan.

 

Kysymys 3: Entä jos joudun pitkälle sairauslomalle?

 

Vastaus 3: Jos olet sairauslomalla neljä viikkoa tai kauemmin, sinua ei veloiteta sairausloman ajalta, vaan sopimusta siirretään sairausloman keston ajan eteenpäin, kunnes olet jälleen treenikunnossa.

Kysymys 4: Milloin minun kannattaa tehdä vuosisopimus?

 

Vastaus 4: Kun haluat tehdä liikunnasta elämäntavan ja liikut meillä säännöllisesti vähintään kahdesti viikossa, sinun on rahallisesti kannattavinta tehdä vuosisopimus. Sopimus antaa sinulle Palatsin rajattomat treenioikeudet ja mitä enemmän treenaat, sitä edullisemmaksi yksittäinen kerta tulee. Lisäksi saat PT-pakettimme myötä kattavan opastuksen liikkumisen alkuun: paketti voi sisältää esim. kolmen päivän kuntosaliohjelman + ruokavalio-ohjeistuksen, tai muita sinulle sopivia palveluja.

 

Vuosisopimuksen myötä kuntosali ja virtuaalispin maisemanäytöllä ovat käytössäsi joka päivä klo 5-24. Kattavasta ryhmäliikuntavalikoimastamme löytyy myös varmasti jokaiselle jotakin. Huomioithan, että meiltä voit ostaa myös pelkän kuntosalikortin – jos ryhmäliikunta ei ole sinun juttusi, ei siitä myöskään tarvitse maksaa.

 

Kesällä hemmotellemme sinua ulkotunneilla Palatsin lähimaastoissa, jolloin kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan kesästä ja kärpäsistä ulkoilmassa. Lapsiperheiden vanhempia ilahduttaa maksuton lapsiparkki, jossa perheen pienimmät viihtyvät kuntoiluhetken ajan.

 

Vuosiasiakkuuteen sisältyvät myös maksuttomat, neljä kertaa vuodessa tehtävät lihaskunto- ja kestävyystestit, joiden avulla voit seurata kuntosi kehitystä.

 

Jos jokin vuosisopimuksiimme tai palveluihimme liittyvä asia askarruttaa sinua, tule rohkeasti juttusille ja kysy lisää!

Tsemppaa kaveriasi!

 

Treenaatko yksin? Ota kaverisi mukaan treenaamaan!

 

Kaveri on hyvä kannustaja liikunnassa. Yhdessä uusien juttujen kokeilu on helpompaa ja mukavampaa. Ystävä liikunnassa on mahtava motivaattori, joka tsemppaa sinua heikkoina hetkinä ja kannustaa sohvan pohjalta ylös. Kynnys lähteä jumppaan on yhdessä matalampi!

 

Sinun kannattaa kannustaa kaveriasi mukaan liikuntaan, sillä kun kaverisi liittyy uudeksi Palatsin vuosiasiakkaaksi, saat itsellesi yhden ilmaisen kuukauden treeniaikaa. Samalla kaverisi saa terveellisemmän ja energisemmän elämän ☺.

Kuntokeskus Palatsi • Linnankatu 2 • 38700 Kankaanpää

Puhelin 044 986 4378 • sähköposti info.palatsi(at)gmail.com